Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Engblom åkte ur Elitserien - öppnar för Sundsvall: "Hade varit kul"

Sillybloggen

Tidigare AIK- och Gif Sundsvall-anfallaren Pontus Engblom spelar sedan ett antal år tillbaka i Norge. Inför den här säsongen lämnade han Strömsgodset för spel i Sandefjord, tog en ordinarie plats i laget och stod för sex mål i Elitserien. Däremot blev hans Sandefjord degraderat från högstaligan – och nästa år kan det bli spel i andraligan.

Engblom har kontrakt med Sandefjord över 2019, men öppnar nu för att det kan bli en framtid i tidigare klubben Sundsvall för spel i allsvenskan.

– Det är ingen hemlighet att Giffarna är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat. Självklart hade det varit kul att spela på hemmaplan nån gång igen i karriären, sen om det sker nu eller senare får framtiden utvisa, säger Engblom till FotbollDirekt.

Sundsvalls sportchef Urban Hagblom berättar för sajten att föreningen följer Engbloms framfart i Norge, precis som med andra Sundsvallskillar ute i Sverige och i Europa, men att han just nu prioriterar att säkra upp spelare som har utgående avtal i föreningen före han börjar titta på att ta in nyförvärv utifrån.

Annons

 

Publicerad 2018-12-04 15:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto