Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Allansson om Blåvitt: "Det är ett hett alternativ"

Superliga

IFK Göteborg har bekräftat sitt intresse för Joel Allansson.
Själv hymlar han inte med att Blåvitt lockar.
- Blåvitt är ett hett alternativ, säger han till GT.

Foto: Bildbyrån.

Under gårdagen berättade Joel Allansson i en intervju med danska Tipsbladet att han med största sannolikhet gjort sin sista match med sitt danska klubblag.

- Man kan aldrig vara 100 procent säker, men som det ser ut nu så tror jag att jag har spelat min sista match för Randers, sa Allansson till tidningen.

IFK Göteborg, klubben som Allansson kom till som junior redan 2008, bekräftade därefter för Fotbollskanalen att mittfältaren är en spelare som är intressant. Sportchefen Jonas Olsson var öppen med att man pratat med Allanssons representanter.

- Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart, sa Olsson.

Annons

Nybrosonen Allansson själv säger till GT att en flytt ”hem” till Göteborg inte alls är omöjlig. Han lockas av en återkomst till klubben han lämnade 2015.

- Jag har hört att de är intresserade. Jag spelade i Blåvitt under väldigt lång tid och jag håller ju på Blåvitt. Det är smickrande att höra, det är en stor förening. Göteborg är hemma på så sätt. Det är som sagt lite för tidigt att säga hur det blir, men Blåvitt är ett hett alternativ om det skulle gå så långt, säger han till tidningen.

Allansson säger vidare att allsvenskans fotboll passar honom och att det är ”fördelaktigt” att gå till Sverige under vinterfönstret.

- Danska ligan nu... det är mycket powerfotboll. Täta matcher. I Sverige försöker man spela mer och det passar mig bäst. 

Publicerad 2018-11-18 kl 15:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto