Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Finske anfallaren provtränade med ÖFK på nytt: "Väldigt bra klubb"

Allsvenskan

I september testades Martin Kuittinen av Östersund.
Under veckan har den finske anfallaren provtränat med klubben igen.
- Jag har verkligen njutit av min tid här. Vi får se vad som händer, säger Kuittinen till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

I september provtränade den 20-årige anfallaren Martin Kuittinen med Östersunds FK. Under den här veckan har finländaren varit tillbaka hos klubben. ÖFK har stängt sina träningar i veckan, och flera nya spelare har varit med och tränat. En av dem är Kuittinen.

- Det har varit väldigt bra. Jag har verkligen njutit av min tid här, precis som innan. Det har varit väldigt positivt och mitt intryck av klubben är ännu starkare nu. Det är en väldigt bra klubb och jag är imponerad av människorna här och hur klubben fungerar, säger 20-åringen till Fotbollskanalen.

Om provträningarna med Östersund leder till något kontrakt för Kuittinen är ännu oklart.

Annons

- Just nu är det väldigt svårt för mig att säga något i någon riktning. Jag är här för andra gången och det är bra för mig men det är något som vi får diskutera, jag och klubben. Vi får se hur saker fortgår och vad som händer i framtiden, säger han.

- Jag är väl här för andra gången av någon form av anledning. Men vi får se vad som händer och åt vilket håll det utvecklar sig. Det är kul att vara här igen och jag känner mig väldigt välkommen här.

Kuittinen har varit kontraktslös under hösten sedan han i våras lämnade Águias do Moradal i den portugisiska andraligan.

- Det har varit några förfrågningar från olika håll, från allsvenskan och även i Portugal där jag har varit. Jag är i Östersund nu för att jag har ett intresse för klubben. Vi får se vad som händer och så länge jag är här så är mitt fokus på Östersund. Sedan så får vi se vad som händer.

Annons
Publicerad 2018-11-18 kl 15:06

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto