Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Örebros besked: Duo lämnar klubben

Sillybloggen

Örebro SK-stjärnan Nahir Besara var redan i somras på väg bort från Närkeklubben för flytt till Al-Khor i Qatar, men övergången sprack i sista stund. Under hösten uppgavs bland annat sydkoreanska FC Seoul vara intresserat av mittfältarens tjänster, men Besara fullföljde i stället som förväntat den allsvenska säsongen.

Nu meddelar Örebro att Besara lämnar föreningen, vilket även anfallaren Victor Sköld gör, samtidigt som klubben önskar båda lycka till i framtiden.

– Jag vill tacka för dessa 2,5 åren. Supportrarna har alltid stöttat oss, oavsett om vi förtjänat det eller inte. Fortsätt på den inslagna vägen så kommer ÖSK tillsammans med er ta nästa steg. BESARA OUT!, säger Besara i en kommentar på klubbens hemsida.

För NA berättade Besara i helgen om att det fortsatt finns intresse för honom.

– Jag har en grej som är superintressant! Det är ett spår som vi kör hårt på. Sedan finns det några andra grejor som är intressanta också. De (FC Seoul) är en av de klubbarna som är intresserat. Jag vet att de har varit här och tittat på mig men jag kan inte säga vilket lag det är ännu, sa han till tidningen då.

Annons

Nyligen uppgav GT att Sköld är klar för Örgryte, men ännu är inget bekräftat.

Publicerad 2018-11-13 18:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto