Gå direkt till sidans innehåll
Zlatan Ibrahimovic

Zlatan hånades inför alla: ”Nu börjar det”

Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen.

Svensken satte 1-0 i 3-1-segern mot Minnesota United – trots arrangörens tydliga försök till psykningar innan avspark.

”Nu börjar det...”, skriver The Athletic-journalisten Jeff Rueter på Twitter.

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Zlatan gav Minnesota ledningen - ur misstänkt offsideposition.
Zlatan.
Bilden på Zlatan ”försvann” när lagen presenterades.

Ödesmatch borta mot Minnesota United. Då gjorde Zlatan Ibrahimovic som han brukar göra. Efter en halvtimmes spel kom ett inlägg från högerkanten och den svenske 37-åringen kunde ostört nicka in 1-0 för Los Angeles Galaxy.

Hans 22:a mål för säsongen.

Hans 10:e på de elva senaste.

Svensken befann sig i misstänkt offsideposition när bollen slogs in, men domaren valde att fria. Strax innan matchen utsattes Ibrahimovic för en rad psykningar, enligt The Athletic-journalisten Jeff Rueter (som bevakar Minnesota United på daglig basis).

Zlatan psykades inför matchen

Under Los Angeles Galaxys uppvärmning filmades samtliga spelare, utom Zlatan Ibrahimovic – som hela tiden hölls utanför bild.

”Nu börjar det...”, skriver han.

Sen fortsatte det. När spelarna presenterades för publiken på TCF Bank Stadium visades samtliga spelares porträtt på storbildskärmen. Allas utom Zlatans där det stod:

”Bilden kan inte hittas”.

Knappast en slump, enligt Jeff Rueter.

”Det fortsätter”, skriver han.

I inledningen av den andra halvleken ökade norrmannen Ola Kamara på Los Angeles Galaxys ledning till 2-0 och bara minuten senare spelade Zlatan Ibrahimovic fram Romain Alessandrini – som satte 3-0.

LA Galaxy en poäng från slutspel

Minnesota fick in en reducering genom Angelo Rodriguez och hade också ytterligare en boll över mållinjen, men det dömdes bort för offside.

LA Galaxy vann matchen med 3-1 och har nu slutspelsplatsen i egna händer. I och med Real Salt Lakes 0-3-förlust mot Potland Timbers går Galaxy till slutspel genom att besegra Houston Dynamo i nästa veckas avslutande omgång.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.