Real Madrid fortfarande ute efter Sterling

Real Madrid fortfarande ute efter Sterling

Inget nytt kontrakt – kan gå till Real Madrid?

Det verkar som om Manchester City och Raheem Sterling inte kan komma överens om ett nytt kontrakt. Då kan det bli en flytt från England.

Raheem Sterling och Manchester City kommer ingenstans när det kommer till att förhandla om ett nytt kontrakt. Det nuvarande kontraktet sträcker sig säsongen ut och därefter kan spelaren ansluta till vilket lag han vill gratis. Det är brittisk press som kommer med uppgifterna om att spelaren kan vara inne på sin sista säsong på Etihad Stadium.

Anledningen till att de båda parterna inte kommer överens är då spelaren sägs begära en för hög lön, en summa som City inte ska vara intresserade av att betala. 23-åringen kommer därmed allt längre från en ny överenskommelse med Manchester City.

Flytt till Real Madrid?

SE ÄVEN: Real Madrids spelarlöner

Istället för att stanna i City verkar istället Real Madrid kunna ta in spelaren i januari. Det har tidigare ryktats om just det här, men det är något som nu dessutom fortsätter. För enligt Daily Mail, även om det är bra att ta deras uppgifter med en nypa salt ibland, så kan det bli tal om en övergång till Madrid-klubben redan i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply