Mourinhos krav: Förläng med Herrera och Mata

Mourinhos krav Förläng med Herrera och Mata

Vill förlänga med stjärnorna till nästa säsong

För att Jose Mourinho ska tänka sig att stanna kvar ska han, enligt engelsk press, ha ställt ett krav på United att förlänga med Juan Mata och Ander Herrera till nästa säsong.

Enligt spansk press ska nämligen FC Barcelona ha riktat blickarna mot 30-åringen som aldrig haft en speciellt bra relation med Jose Mourinho. Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att den före detta Chelsea och Valencia-spelaren kan vara på väg till Camp Nou och det för en mindre summa. Mata sitter på ett kontrakt med United till och med 2019 samtidigt som Mourinho inte har något emot en flytt för 30-åringen.

Men det är nog inte helt sant. För nu kommer istället andra uppgifter från England, som berättar om en situation, helt tvärtom.

Kravet: Förläng med Mata och Herrera

LÄS MER: Manchester Uniteds löner

För enligt The Evening Standard ska Manchester United-tränaren nu ha ställt ett krav på klubben. Förläng med Herrera och Mata, eller så lämnar portugisen. Om United tänker lyssna på ”The Special One”, som inte direkt uppnått några speciella resultat under den här säsongen, återstår dock att se. Men kravet på klubben är förstås intressant på många sätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365