Everton jagar Aaron Ramsey

Everton jagar Aaron Ramsey

Fler klubbar vill ha Ramsey

Det fortsätter vara osäkert om var Aaron Ramsey kommer att spela efter nästa säsong. Bland annat så ska Everton vara intresserade av att värva walesaren.

Vi får se var Aaron Ramsey kommer hamna till slut, men just nu finns det i alla fall ett antal alternativ. Inte minst så handlar det om att rivalen och tillika Premier League-klubben Everton ska vara ute efter att köpa loss Arsenal-profilen.

Men samtidigt ryktas det borde om att Ramsey trivs bättre i Unai Emerys styre av Arsenal nu, och att det kan finnas ännu fler klubbar som ska vara ute efter mittfältaren.

Många klubbar intresserade av Ramsey

SE HÄR: Det tjänar Arsenals stjärnor

Aaron Ramsey är en spelare som fortfarande inte har förlängt sitt kontrakt med Arsenal. Han har fortfarande inte bestämt sig om han ska stanna hos Gunners eller inte och flertalet klubbar har visat sitt intresse för Walesaren.

Det är framför allt Manchester United som visat sitt intresse för Ramsey och man har tidigare presenterat tre bud för att försöka att få över spelaren till Old Trafford i vinter. Nu kommer brittisk press med uppgifter om att United kommer att försöka på nytt för att få till en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply