bet365

Ángel Di Maria kan lämna för Premier League

Ángel Di Maria kan lämna för Premier League

Premier League nästa för Ángel Di Maria?

Argentinaren sägs kräva en löneförhöjning för att stanna i Paris Saint-Germain. En summa klubben tvekar om att betala.

Ángel Di Maria bestämde sig för några månader sedan att lämna Paris Saint-Germain för att hitta nya utmaningar. Nu sägs han dock ha vänt på klacken och med fina insatser övertygad Thomas Tuchel om att stanna på Parc des Princes.

På 12 matcher denna säsong har det blivit sex mål och tre assist och nu har argentinaren begärt en förläning av kontraktet som går ut efter säsongen.

Argentinarens agent Jorge Mendes har dock gått in i kontraktsförhandlingarna med krav som kan bli svåra att uppfylla från fransmännens sida. Di Maria ska nämligen kräva en lön på 12 miljoner euro. PSG ska inte ha några problem med lönen men då Di Maria fyller 31 år inom kort sägs man inte vilja betala den höga lönen på grund av åldern.

Di Maria bekräftade för några dagar sen att han gärna vill stanna i den franska huvudstadsklubben.

– Jag vill spela min sista tid i Argentina, men förhoppningsvis kan min sista klubb i Europa vara PSG, sa han till Telefoot för några dagar sedan.

Det hela kan sluta med en flytt tillbaka till Premier League där spelaren kan få den begärda lönen. Tiden i Manchester United var dock inte den bästa för argentinaren som får överväga en flytt.

Även Inter och Napoli är intresserade av att knyta till sig Di Maria.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply