bet365

Kompany mot nytt kontrakt

bet365
Kompany mot nytt kontrakt

Manchester City -profilen mot förlängning?

Det har ryktats ett bra tag om Vincent Kompanys framtid. Inte minst om att han skulle vara på väg att lämna. Men nu verkar det inte bli så.

Nej, istället verkar Manchester City-spelaren vara på väg att förlänga kontraktet. Enligt Sky Sports, som är en av Storbritanniens mest trovärdiga nyhetskällor, så pågår just nu förhandlingar.

I slutet av säsongen lär Kompany därför få ett år extra på kontraktet. Det handlar om ett år till en början, men kan bli tal om ett 1+1-årskontrakt, men det är inga bekräftade uppgifter i dagsläget.

Funnits intresserade klubbar

LÄS MER: Manchester Citys löner

Arsenal ville länge plocka in Vincent Kompany från Manchester City, uppgav Transfermarketweb. Gunners var då på jakt efter ny försvarare, och en av de backarna som klubben ville ta in tillhörde och tillhör fortfarande toppkonkurrenten Manchester City.

Londonklubben försökte då ta in belgaren under januarifönstret. Men Manchester City var inte beredda på att låta London-laget köpa loss försvararen. Framför allt inte till en konkurrent. Kompany har även kopplats ihop med så väl Real Madrid som Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply