Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF-supportrar hedrade Harbuzi under minnesstund

Allsvenskan

Labinot Harbuzis bortgång har lämnat många berörda.
I kväll hölls en välbesökt minnesstund för att hedra och minnas klubbens tidigare mittfältare utanför Stadion i Malmö. 

Foto: Bildbyrån/Twitter.

Labinot Harbuzi gick bort igår, vid en ålder av 32 år. Hans bortgång berörde många i Fotbollssverige. Med anledning av det höll Malmö FF-supportrar i kväll en minnesstund vid ingång A på Stadion i Malmö för att hedra klubbens tidigare mittfältare. 

Från klockan 19.10, tiden minnesstunden inleddes, var många supportrar på plats utanför ingången till ståplatssektionen för att minnas och hedra mittfältaren. Det fanns även ett bord uppställt med en bild på Harbuzi i MFF-tröja, en matchtröja med Harbuzis namn på ryggen och ljus och blommor på och runt omkring bordet. 

- Det var jättefint. Det var väldigt mycket folk som kom, säger MFF-anfallaren Guillermo Molins, som närvarade vid minnesstunden, till Aftonbladet

Annons

Tidigare lagkamraterna Jiloan Hamad och Daniel Andersson var två av flera som i går uttryckte sin sorg över Harbuzis bortgång. 

- Det var en bra vän, så det är jävligt tråkigt. Labbe var vän med alla, han var alltid tillgänglig för alla, han hade en fin personlighet. Han tog hand om oss när vi kom som unga. Jag har bara bra minnen som kommer upp i huvudet. Och jag kommer alltid att minnas honom som en glädjespridare och underbar människa. Förutom hur bra han var på planen, det vet nog alla som har sett honom spela. Men just människan Labbe, det är det som gör mest ont. Det var en väldigt fin människa, sa Jiloan Hamad till Fotbollskanalen.

- Det var en otroligt talangfull spelare. Fantastisk bollbehandling och passningsspel. Han fick väl inte den karriären han förtjänade riktigt med tanke på de kvalitéer som han besatt, sa Daniel Andersson till Fotbollskanalen. 

Annons

Publicerad 2018-10-12 kl 19:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto