Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

MFF-supportrar hyllar Harbuzi vid Stadion: "Visar att han var väldigt uppskattad"

Allsvenskan

Labinot Harbuzis bortgång har lämnat många berörda. Nu planeras en minnesstund av MFF-supportrar för att hedra den förra MFF-spelaren.
- Det visar att Labinot var väldigt uppskattad utav våra supportrar, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Labinot Harbuzi gick bort igår, vid en ålder av 32 år. Hans bortgång berörde många i Fotbollssverige. För att hedra den förra Malmö FF-spelaren har ett supporterinitiativ startats där en minnesstund kommer att hållas i Harbuzis minne.

- Jag satt och snackade med andra kompisar inom MFF och vi tyckte det kändes konstigt att inte göra något, säger MFF-supportern och initiativtagaren Niklas Asker till Sydsvenskan.

Minnesstunden kommer att hållas ikväll klockan 19.10, som symboliserar året MFF bildades, vid ingång A på Stadion i Malmö. Det är även möjligt att visa sitt deltagande i sorgen under hela helgen vid platsen.

Annons

- Min tanke är att inte göra för stor grej av det. Vi samlas 19.10 och sen får folk droppa in när de kan och tända ljus och lägga blommor, MFF-halsdukar och annat för att hedra Labinot. Jag hoppas att både klubben och hans familj kan uppskatta det, säger Asker.

Malmö FF gick också ut på sin egen hemsida och skrev om den planerade minnesstunden. Till Fotbollskanalen säger Malmö FF:s kommunikationschef Peter Åhlander att klubben kommer vara representerade vid minnestunden.

- Det här initiativet visar att Labinot var en väldigt uppskattad spelare utav våra supportrar. Både för det han gjorde på planen men även för det sätt han bemötte våra supportrar. Det är naturligtvis väldigt fint att de har den här minnesstunden, säger han till Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-10-12 kl 11:55

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto