Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Olsson rädde kryss för J-Södra - kvitterade mot ÖIS på övertid

Superettan

Örgryte såg ut att ta andra raka segern i superettan.
Då kvitterade Fredrik Olsson för J-Södra på övertid. 
- Det är klart att det både är skönt för egen del och att vi får en poäng, säger Olsson till C More efter matchen. 

Foto: C More.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Jönköpings Södra jagade i kväll första segern på tre matcher mot Örgryte hemma på Stadsparksvallen i superettan. Laget var inför mötet även placerat i botten av tabellen och behövde en seger för att skapa lite utrymme till kvalpalts och nedflyttningsplats. Då såg det länge ut att bli en ny tung förlust - men till slut ett värdefullt kryss. 

Jönköping inledde mötet starkt och var tidigt nära att ta ledningen i matchen. Jakob Orlov mötte ett inlägg i straffområdet, men nickade bollen strax över mål. Örgryte var i stället mer effektivt och tog strax före halvtid ledningen i matchen. Diego Montiel tog vara på ett inspel i straffområdet och sköt 1-0 till bortalaget. 

Annons

Tre minuter in i andra halvlek var det lika igen. Daryl Smylie kvitterade i den 48:e minuten till 1-1, men fick inte fira länge, då Karl Lindblad lite senare slog till på volley efter hörna till 2-1 för Göteborgslaget. Där och då såg Örgryte ut att gå mot en ny seger - men så blev det inte efter en dramatisk avslutning. 

Fredrik Olsson, som hoppade in i den 81:e minuten, mötte i den 94:e minuten ett inlägg och knoppade in bollen i mål till 2-2 och delad poäng på Stadsparksvallen. 

- Det är klart att det både är skönt för egen del och att vi får en poäng, så det är skönt, säger J-Södra-målskytten Fredrik Olsson till C More. 

- Det har varit skador och sjukdomar under den här säsongen, så man har tränat mycket på gymmet och bredvid. Då är det skönt att få hjälpa laget, fortsätter han. 

Annons

J-Södra är nu placerat på tolfteplats med en poäng ner till Varbergs Bois på negativ kvalplats i tabellen. ÖIS är femma i superettan. 

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-10-02 kl 21:42

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto