Ny svidande förlust på Bravida

0–4 ifjol, 1–4 (0–2) den här gången mot Häcken på Bravida Arena.
– Vi bjuder in dem precis dit de vill, säger Poya Asbaghi.

IFK Göteborg åkte på en ny svidande bortaförlust mot Häcken.

Bortsett från första kvarten och de avslutande minuterna i första halvlek hade IFK Göteborg en jobbig period.
Ett snabbt anfall friställde Viktor Lundberg som avslutade bakom en chanslös allsvensk debutant i Tom Amos, som stod då Erik Dahlin var sjuk.

Efter en dryg halvlek kom 2–0 efter en av de snabba omställningar som Poya Asbaghi pratat om inför derbyt på Bravida Arena.

Med lite flyt kunde vi fått en blåvit reducering före paus.
Emil Salomonsson hade en tung frispark som hemmamålvakten Peter Abrahamsson räddade till hörna.
Patrik Karlsson Lagemyr spelade ut till Victor Wernersson på vänsterkanten, vars avslut gav en ny hörna.

Sedan gjordes ett gott försök direkt efter paus.

Då kom 3–0 som följdes av 4–0 innan Robin Söder, som gjorde match nummer 200 i den blåvita tröjan, kunde reducera och fastställa slutresultatet.