Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Salomonsson framme hos fansen efter krossen: "Man får inte gömma sig"

Allsvenskan

Blåvitt blev krossat i derbyt mot Häcken.
Efter matchen var Emil Salomonsson framme och pratade med besvikna fans.
- Det smärtar dem, säger Salomonsson till C More.

Foto: Bildbyrån/C More.

Se Salomonsson vara framme och prata med fansen efter matchen.

Häcken var det klart bättre laget i derbyt mot IFK Göteborg under måndagen. Hemmalaget tog snabbt kommandot och när Alexander Jeremejeff tidigt i den andra halvleken gjorde 3-0 orkade Blåvitt inte resa sig. Slutresultatet skrevs till blytunga 4-1 i Häckens favör – och Blåvitts kräftgång fortsätter.

Emil Salomonsson har upplevt både med- och motgång sedan ankomsten från Halmstad 2011 och efter slutsignalen var han framme hos IFK-klacken för att prata med de besvikna supportrarna.

- Det smärtar dem. Det är jobbigt för dem och jobbigt för oss. De stöttar oss i vått och torrt och har verkligen tryckt fram oss. Man vill bara ge tillbaka och visa att man är bättre än det vi visar i dag. I dag är vi inte det. Man kan snacka om mycket men det står till slut 4-1 på resultattavlan, säger han till C More.

Annons

- Det har varit tuffa år och man inser att det man kan påverka måste man påverka och det är det vi gör i morgon på träningen, analysen av matchen, vad vi måste göra. Sedan får man inte gömma sig. Det är jättelätt att spela fotboll i IFK Göteborg när man ligger tvåa, trea. Det kan alla göra. Det är när man ligger långt ner som man prövas och som det ställer frågor till en vilket driv man har och vilken känsla man har för att vända det och det är det vi måste göra nu.

I klippet: Se Salomonsson vara framme och prata med fansen efter matchen.

Publicerad 2018-09-24 kl 21:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto