Underhållning för hela familjen

På Malmö Redhawks familjeläktare, belägen på sektionerna 18-20, köper du som vuxen biljett för 199 kronor* - och tar sedan mig dig barnen för endast 20 kronor per barn!

Notera att antalet familjebiljetter kan vara begränsat, dvs att familjebiljetterna kan ta slut innan övriga biljetter i arenan är slutsålda. Till vissa matcher kan också priserna vara högre.

Vanliga frågor om familjeläktaren

Hur köper jag familjebiljetterna?
Du går via länken ovan och klickar dig in på den match du önskar gå på. Därifrån väljer du sektionerna för familjeläktaren - sektion A18 vänster till A20 höger - och där väljer du de biljettalternativ du är ute efter.

Vilket åldersspann gäller för barnbiljetterna?

Vi räknar barn som barn upp till det året de fyller 13 år, dvs 0-12 år. Därefter går de in på ungdomsbiljetter (13-19 år). Barn 0-5 år behöver ingen biljett, så länge de sitter i en vuxens knä. 

Kan jag köpa biljett på andra platser i arenan?

Barnbiljetter för 20 kronor finns endast på familjeläktaren, men vi har även rabatterade biljettpriser för barn på hörn- och kortsidesektionerna. Där kostar en barnbiljett 100 kronor.

Vad händer mer på familjeläktaren?

Världens bästa maskot, Hawkan, kommer självklart och hälsar på barnen på familjeläktaren. Hawkan har dessutom sitt eget ledmotiv och under en avblåsning i matchen dansar han loss i en av entréerna in till läktaren - och där får han alltid sällskap av danssugna barn.

Var går vi in i arenan?

Ni nyttjar huvudentrén för inpassering i Malmö Arena. Familjeläktaren är belägen i direkt anslutning till huvudentrén. Därmed behöver ni inte ta er uppför några trappor, utöver de som finns inne på själva sektionen.

Hur dags öppnar arenan?

Malmö Arena öppnar huvudentrén en timme före nedsläpp.

Finns det god tillgång till parkering?

Runt om Malmö Arena finns ett flertal parkeringar. Den stora utomhusparkeringen är belägen sydväst om Malmö Arena. Ytterligare en större utomhusparkering finns nordost om arenan. Dessutom finns ett parkeringshus bara 100 meter från huvudentrén och du kan även parkera i Emporias P-hus, på den västra sidan av arenan.

Hur tar vi oss smidigast till Malmö Arena?

Det är enkelt att ta sig till arenan oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker kollektivt med tåg eller buss. Mer info hittar du på Malmö Arena hemsida >>

Hur nära finns kiosker och toaletter?

Blir ni hungriga finns Malmö Arenas kiosker, med ett fylligt utbud av mat, dryck, godis och snacks, precis utanför er sektion. Där hittar ni också toaletterna.

Barnen fullkomligt älskar Hawkan - har han någon egen souvenir vi kan få med oss hem?

Självklart har han det! I shopen, som ni hittar precis innanför huvudentrén, finns Hawkan som ett gosdjur i två olika storlekar. Dessutom har vi kläder med Hawkans motiv. Du hittar även vår webshop på redhawksshop.com.

Ungefär hur långt tid varar en match?

Matchen spelas i i tre period, där vardera period är 20 minuter lång. Då de 20 minuterna är så kallade effektiva, vilket innebär att klockan stoppas när spelet är avblåst, pågår en period i ungefär 30 minuter. En match brukar pågå mellan 2:15 och 2:30. Pauserna mellan perioderna är 18 minuter, då det är ett ypperligt tillfälle att handla i kioskerna, shoppa souvenirer och gå på toa.