Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

AFC-mittfältaren lämnar - klar för spanska andraligan

Superettan

Ibrahim Blati Touré lämnar AFC Eskilstuna.
Mittfältaren är klar för Córdoba i den spanska andraligan.
- Vi visste redan när vi tog in honom att det här är en spelare som är för bra för superettan, säger AFC-sportchefen Azad Budak till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

AFC Eskilstuna tog inför säsongen in mittfältaren Ibrahim Blati Touré. 24-åringen har gjort 16 framträdanden för klubben under säsongen och imponerat stort. Nu står det klart att Touré lämnar klubben. Mittfältaren flyttar till Córdoba i den spanska andraligan.

- När Córdoba dök upp med någonting konkret, så fick vi överväga. Nu ska han i väg på landslagsuppdrag med Burkina Faso, som är väldigt viktigt för honom. Det skulle innebära att han på grund av det missar ett par matcher med oss i slutspurten av säsongen. Nu nådde vi en bra överenskommelse med Córdoba, som kändes rätt för oss, därför valde vi att släppa Blati redan nu, säger AFC-sportchefen Azad Budak till klubbens hemsida.

Annons

- Det är klart att vi hade velat behålla Blati, men vi visste redan när vi tog in honom, att det här är en spelare som är för bra för Superettan, så vi har varit medvetna om att det här kunde hända.

Publicerad 2018-08-29 kl 22:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto