Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten bekräftar ryskt Jansson-intresse: "Ville erbjuda stora pengar"

Sillybloggen

Under torsdagen publicerade Expressen uppgifter om att Krasnodar försökte värva Pontus Jansson tidigare i sommar. Enligt tidningen var den ryska klubben villig att betala runt 60 miljoner kronor och det ska Leeds ha sett som en godkänd summa pengar för svensken.

Men Jansson nobbade en flytt till Ryssland, enligt Expressen. Och nu bekräftar landslagsmittbackens agent Martin Dahlin, som dock inte vill kommentera om det var Krasnodar som var intresserat, att det har funnits lockrop från den ryska ligan men att det inte blev någon affär.

Agenten har en uppenbar koppling till Krasnodar, eftersom Andreas Granqvist (som lämnade klubben för Helsingborg i sommar) är en av hans klienter.

– Det har funnits intresse för Pontus från andra klubbar i sommar, och en av klubbarna är från Ryssland. De ville erbjuda stora pengar, säger Dahlin till Fotbollskanalen.

– Men Pontus trivs bra i Leeds och vill satsa på att vara med och spela upp dem i Premier League, fortsätter han.

Annons

Samtidigt uppger journalisten Phil Hay (Yorkshire Evening Post) att Krasnodars bud på 27-åringen var värt närmare 10 miljoner pund (115 miljoner svenska kronor), och att Leeds ska ha nobbat det erbjudandet.

Jansson är tillbaka i full träning med Leeds, efter sin ryggskada. Det bekräftade klubben under torsdagen. Leeds leder just nu Championship, efter fyra omgångar.

 

Publicerad 2018-08-23 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto