Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

MFF:s osäkerhet kring mittbackarna - 19-åringen kan göra första starten: ”Vi får se”

Allsvenskan

MALMÖ. Av dagens träning att döma kan Hugo Andersson starta för Malmö FF i morgon, då det är osäkert om Behrang Safari och Rasmus Bengtsson kan spela.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Dalkurd-MFF i spelaren ovan.

I morgon i Skånederbyt mot Trelleborgs FF så är det osäkert hur Malmö FF:s mittbackssituation blir. Lasse Nielsen är avstängd, och både Behrang Safari och Rasmus Bengtsson avstod lagträningen i dag. De är dock med i 20-mannatruppen. 

- Det är truppen just nu, säger Uwe Rösler. 

- Vi får se efteråt, när vi pratar med den medicinska avdelningen, vad de säger. 

Hugo Andersson, en 19-årig mittback som bara gjort ett kort inhopp tidigare, var därför med i startelvan på dagens träning i en trebackslinje med Oscar Lewicki och Franz Brorsson. Övriga som saknas är Guillermo Molins och Fredrik Andersson. Därmed är Walter Viitala med i MFF:s trupp för första gången efter att han skrev på. 

Annons

På dagens träning var det elva utespelare som testades i startelvan, men detta efter att både Sören Rieks och Markus Rosenberg gått av (som planerat) efter bara tio minuter. I den startelvan som testades var också bland annat Andreas Vindheim med, samtidigt som Arnor Traustason kan vara tillbaka i startelvan efter sin frånvaro. 

Truppen

Johan Dahlin, Walter Viitala, Hugo Andersson, Behrang Safari, Rasmus Bengtsson, Oscar Lewicki, Franz Brorsson, Egzon Binaku, Andreas Vindheim, Eric Larsson, Anders Christiansen, Fouad Bachirou, Samuel Adrian, Bonke Innocent, Arnor Traustason, Romain Gaill, Sören Rieks, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Marcus Antonsson.

Publicerad 2018-08-17 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto