Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Krasnodar bekräftar: Försvararen lämnar Norrköping

Allsvenskan

Norrköpings försvarare Jon Fjoluson lämnar klubben för spel i Krasnodar.
Det bekräftade den ryska klubben på torsdagseftermiddagen.

Foto: Bildbyrån

Norrköping-försvararen Jon Fjolusons kontrakt löper ut efter säsongen - och klubben har varit tydlig med att man ville förlänga med den isländske landslagsspelaren.

- Vi kan inte hålla på att sälja spelare hur som helst, utan vi vill förlänga med Jón. Vi är enormt nöjda med honom och hans utveckling här. Sen får vi se var det tar vägen, men så kan jag säga. Vi anser att vår trupp är så välbalanserad nu, och har väldigt stort förtroende för spelarna som är här och deras arbete för att nå en ännu högre nivå, och bli ännu bättre på att göra sitt bästa för laget. Då vill vi inte röra för mycket i den här truppen, sa klubbens tränare Jens Gustafsson för ett par veckor sedan till Norrköpings Tidningar.

Annons

Men det ser inte ut att bli någon fortsättning hos serietrean.

På torsdagseftermiddagen gick den ryska klubben Krasnodar ut på Twitter och bekräftade att den 29-årige försvararen hade skrivit på för klubben. Han blir klubbkollega med Sveriges landslagsmittfältare Viktor Claesson.

Han kom till Norrköping från Gif Sundsvall i sommarfönstret 2016 - och har i år spelat 13 allsvenska matcher för klubben.

Krasnodar avslutar presentationen med att förtydliga att han nu ska genomgå läkarundersökningen innan han skriver kontrakt med klubben.

Publicerad 2018-08-09 kl 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto