Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Jönsson med drömmål i comebacken: "Är speciellt"

Superettan

Rasmus Jönsson gjorde i kväll comeback på Olympia.
Då slog HIF-anfallaren till med ett drömmål mot Norrby. 
- Det är klart att det är speciellt, säger han till C More. 

Foto: Bildbyrån.

Se Jönssons drömmål i spelaren ovan.

Helsingborgs anfallsförvärv Rasmus Jönsson, 28, blev senast målskytt för HIF i augusti 2011 mot Standard Liege i kvalet till Europa League. Efter sju år utomlands med spel i Wolfsburg, FSV Frankfurt, Ålborg och Odense, så återvände han i sommar till HIF. I helgen gjorde han comeback mot Jönköpings Södra på bortaplan och i kväll fick han åter kliva in på Olympia för match mot Norrby i superettan. 

Åtta minuter tog det, sedan var Jönsson målskytt i HIF-tröjan igen. Han tog avslut utanför straffområdet och fick se bollen leta sig upp i det bortre krysset till 1-0.

- Det var en bra passning av Andri (Bjarnason), samtidigt som jag fick en bra första touch och brukar vilja hitta bortre, så det var skönt att den gick in, säger han i C Mores sändning. 

Annons

- Det är såklart extremt skönt, att få en bra start och att få ett mål tidigt. Det är klart att det är speciellt, att komma hem till hemstaden och klubben man växt upp med, så det är kul, fortsätter han. 

Se Jönssons drömmål i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-08-02 kl 20:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto