Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sebastian Larsson

Seb Larssons beslut – därför fortsätter han

Ytterligare en av sommarens VM-hjältar har tagit besked om framtiden. 

Sebastian Larsson berättar på onsdagen att han avser att fortsätta i landslaget.

– Jag har sagt till Janne att jag är fortsatt tillgänglig, säger han.

Sebastian Larsson fortätter i landslaget.
Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL DAL ZENNARO / EPA TT NYHETSBYRÅN

För några dagar sedan berättade Andreas Granqvist via sitt Instagram-konto att han planerar för att fortsätta i det svenska landslaget i åtminstone två år till. 

"Resan går vidare till 2020", skrev han då. 

Och nu kommer nästa besked. Även Sebastian Larsson har planer på att fortsätta i landslaget efter VM-succén i Ryssland. För ett par veckor sedan, under sitt första medieframträdande som AIK-spelare sade han att han inte hade bestämt sig än.

- Rent spontant är jag jättesugen, men det är ingen idé att börja fundera i de termerna än, det kommer man känna ganska tydligt framöver, sade Larsson då.  

Har berättat för Janne om sitt beslut

Och nu har han bestämt sig.

– Direkt efter VM hade jag inte ägnat en tanke åt vad som skulle komma sen, det var bara fokus där och då, säger han och fortsätter:

– Men det är alltid skönt att få komma ifrån och låta saker få landa lite, jag pratade med Janne (Andersson) för ett tag sedan och nu när vi pratade igen för några dagar sedan sa jag till honom att jag är fortsatt tillgänglig och kör gärna vidare. 

Var det något särskilt som fick dig att ta det beslutet?

– Jag vill inte tacka för mig bara för att det var ett lyckat VM. Det kan väl vara ett bra tillfälle kan man tycka men någonstans är det så fruktansvärt kul med landslaget tycker jag och då vill jag gärna fortsätta med det. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Fixar du 13 rätt? Spela på Stryktipset och gör upp om miljonerna!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset