Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymar erkänner filmningar i VM: "Överdrev några gånger"

Ligue 1

Neymar har i flera omgångar gett svar på kritik mot honom i VM. 
Nu erkännar han att han filmade i mästerskapet i Ryssland. 
- Jag överdrev några gånger, säger han i en reklamfilm enligt Sky Sports. 

Foto: Bildbyrån.

Paris Saint-Germains brasilianske stjärna Neymar fick under sommarens världsmästerskap utstå kritik från flera håll för att lägga sig enkelt i dueller i Ryssland. Efter att Brasilien åkte ut, så svarade han på kritiken med att han utsätts för en mängd tacklingar på planen. 

- Efter matcherna, så stannade jag i fyra eller fem timmar för att lägga på is. Det är komplicerat, men om du inte har upplevt det, så kommer du aldrig att förstå, sa han enligt den engelska tidningen The Sun då. 

Nu kommer han med ett nytt uttalande och erkänner att han till viss del föll enkelt i mästerskapet, även om han står fast vid att han fick ta mycket stryk på planen. 

Annons

- Det kanske verkar som att jag överdriver och några gånger överdrev jag, men sanningen är att jag lider på fotbollsplanen, säger stjärnan i en reklamfilm enligt Sky Sports. 

- Jag tog lång tid på mig att acceptera kritiken. Jag tog lång tid på mig att se mig själv i spegeln och bli en ny man. Jag föll, men bara de som faller kan resa sig igen, fortsätter han. 

Neymars Brasilien föll mot Belgien och åkte ut i kvartsfinalen i VM i Ryssland. 

Publicerad 2018-07-30 kl 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto