Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lyon

Klubben lägger bud på Nilsson Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöfs stabila spel i VM imponerade på många.

Nu har Manchester United fått in ett officiellt bud, enligt uppgifter från L'Equipe. 

Foto: CHEN YICHEN / XINHUA/AVALON.RED B950
Foto: CAL SPORT MEDIA / CAL SPORT MEDIA/SIPA USA/IBL SIPA USA

Victor Nilsson Lindelöf är självskriven i svenska landslaget – men hans status i klubblaget Manchester United är inte lika hög. 23-åringen fick bara starta 13 ligamatcher förra säsongen, och under sommaren har det spekulerats om en flytt för Nilsson Lindelöfs del. 

Han har bland annat kopplats ihop med nyligen uppflyttade Wolverhampton, och även Everton ska ha varit intresserade av att betala jättesumman 35 miljoner pund (409 miljoner kronor) för svensken – 40 miljoner mer än vad United betalade Benfica.

Lyon budar på Lindelöf

Nu skriver franska L'Equipe, normalt sett en trovärdig källa, att franska storklubben Lyon ska ha lagt ett bud på Nilsson Lindelöf. José Mourinho ska dock ha tackat nej till intresset. 

Tidigare har The Sun rapporterat att Nilsson Lindelöfs fina insatser i VM ska ha övertygat Mourinho att behålla svensken. 

Har hyllats för sitt VM

– Jag är säker på att José Mourinho känner sig upplivad över att det finns en chans att han kan få den riktiga Victor Nilsson Lindelöf nästa säsong, har Premier League-ikonen Jamie Carragher sagt tidigare. 

– VM är en världsscen, men en sak med VM är att du inte möter världens bästa spelare i varje match, men det gör du i Premier League och Champions League när du spelar för Manchester United. Han har fortfarande något att bevisa när han åker tillbaka till United för nästa säsong. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Fixar du 13 rätt? Spela på Stryktipset och gör upp om miljonerna!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset