Klopp berömmer Sturridge

Bild till nyheten Klopp berömmer Sturridge
Jürgen Klopp om försäsongen såhär långt för Daniel Sturridge, och var Naby Keita kan användas.

Jürgen Klopp mötte pressen efter matchen mot Dortmund igår, och fick chansen att diskutera Daniel Sturridge.

– Han är verkligen i bra form, det är sant, förklarade Jürgen Klopp. 

– Det har varit en väldigt intensiv försäsong såhär långt, han har varit med på i princip alla träningspass. Han ser verkligen bra ut.

– Vem tvivlar på Daniel Sturridge när han är skadefri? Förhoppningsvis kan han vara fortsatt frisk, då är framtiden ljus. Han är fortfarande ung nog, det är inte så att han är uppe över 30 år.

Daniel Sturridge är faktiskt fortsatt bara 28 år, och föreställningen av en frisk Sturridge är alltid spännande. Dock kan inte Jürgen Klopp garantera något vad gäller anfallarens framtid.

– Han har den där naturliga arrogansen som man behöver ute på plan. Idag hade vi Daniel i de rätta ytorna där han kunde styra spelet när han fick bollen. Jag stöttar honom, hundra procent.

En annan spelare som visat framfötterna under försäsongen är nyförvärvet Naby Keita. Han var väldigt bra under första halvan av den andra halvleken mot Dortmund, och Liverpool kunde nog ha avgjort matchen under den delen av matchen. Klopp påpekar dock att Keita tappade lite disciplin vid 3-1-målet.

– Han är en kreativ mittfältare med disciplin, hans taktiska disciplin är en stor styrka vanligtvis, men idag kunde han ha gjort det bättre, förklarade managern.

– Jag tror att det var vid det tredje baklängesmålet, då var han sliten och de gjorde mål på en kontring.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer