Borta tills jul

Bild till nyheten Borta tills jul
Rhian Brewster är fortsatt långt ifrån att bli spelklar.

Under tisdagen stod det klart att Rhian Brewster skrev på ett nytt kontrakt med Liverpool. Det var 18-åringens första proffskontrakt och kommer att hålla honom i klubben till 2023.

Brewster rehabiliterar just nu efter en fotledsskada. Det såg först ut som att han skulle vara tillbak i september, men efter operationen verkar det inte som att anfallaren blir redo för spel förrän vid – jul.

– Jag har varit borta i sex månader nu, och det är en bit kvar. Jag hoppas att vara tillbaka kring jul, säger Brewster till Liverpoolfc.com.

– Jag var mitt i den bästa tiden i min karriär när skadan kom. Man får lite smäller ibland, och oturligt nog fick jag en smäll på foten. Jag kan knappt bärga mig från att få komma tillbaka. Jag saknar det sjukt mycket. När jag kommer tillbaka vill jag visa alla att jag tog rätt beslut att stanna kvar i klubben. Förhoppningsvis kan jag få min professionella debut denna säsong och bygga vidare på det.

Brewster menar att han har fått mycket stöd av Alex Oxlade-Chamberlain som även han är skadad, och kommer att missa stora delar av kommande säsong.

– När man ser att alla andra är iväg på semester och man själv är kvar och försöker jobba för att bli frisk, då kan det lätt kännas jobbigt. Jag och Ox har varit starka tillsammans, pressat varandra. Ox har hjälpt mig mycket, verkligen pressat mig till max. Jag kan inte tacka honom nog. Jag ser fram emot till när vi båda kan spela igen. Han har blivit en riktig bror för mig.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer