Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Asbaghis ilska: "Väldigt, väldigt konstig straff"

Allsvenskan

IFK Göteborg tappade 2-0 till 3-2 mot Sirius på Studenternas. 
Då uttryckte Poya Asbaghi kritik mot domaren efter matchen. 
- Det var en väldigt, väldigt konstigt dömd straff, säger han till C More och syftar på den sista straffen som fällde avgörandet. 

Foto: Bildbyrån.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

IFK Göteborg tappade i kväll 2-0-ledning till 3-2-förlust mot Sirius på Studenternas efter totalt tre straffsparkar, varav två till Sirius i Uppsala. Jesper Arvidsson avgjorde matchen i den 76:e minuten med sitt andra straffmål till 3-2 efter att Philip Haglund föll i en duell i straffområdet med David Boo Wiklander, vilket föranledde straffsparken. 

Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi riktade efteråt kritik mot domaren Mohammed Al-Hakim, då han tyckte att det var fel att ge Sirius den sista straffen. 

- Det hade varit skönare på ett sätt om det var straff, då det var en väldigt, väldigt konstigt dömd straff, säger Asbaghi till C More.

Annons

Däremot var tränaren nöjd med lagets insats i första halvlek. 

- Jag tycker att vi får matchen precis dit vi vill i första halvlek, då vi ligger ganska lågt, ganska kompakt och utnyttjar vårt omställningsspel. Vi gör 1-0, 2-0 och det känns som att vi till och med är närmare 3-0 med våra omställningar än vad de är i matchen. Sedan kommer det en väldigt billig frispark från vår sida, vilket gjorde att de fick syre genom att få in 2-1. Sedan dröjde det inte särskilt länge innan de fick straff i andra halvlek. Då kände vi att vi behövde ta tag i det igen, precis som i början av matchen, och fick ett friläge för 3-2, men sedan fick de en straff från ingenstans. Jag vet inte var den kommer ifrån, men den blev avgörande till slut, säger Blåvitt-tränaren. 

Se hela intervjun i spelaren ovan och straffsituationen bland länkarna nedan. 

Annons
Publicerad 2018-07-22 kl 19:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto