Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Nanne irriterad på domarna efter förlusten: "Så länge de tillåter det går det inte att göra mål på dem"

Allsvenskan

Kalmar åkte i dag på sin första hemmaförlust för säsongen i mötet med Djurgården.
Efter matchen var Kalmars tränare Nanne Bergstrand irriterad på domaren.
- De kommer inte att släppa in ett mål så länge domarna inte dömer för tröjdragningar och fasthållningar, säger Bergstrand enligt Kvällsposten.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Djurgården tog i dag sin femte seger på de sex senaste matcherna när man besegrade Kalmar FF på Guldfågeln Arena. Jonathan Augustinssons tidiga mål blev matchens enda, då Dif därefter lyckades hålla tätt bakåt.

- De kommer inte att släppa in ett mål så länge domarna inte dömer för tröjdragningar och fasthållningar, och det blir det mycket mer när lag markerar man-man så mycket som Djurgården. Jag försökte prata med domarna, men de är medvetna om problemet men vågar inte blåsa, säger Kalmars tränare Nanne Bergstrand efter matchen enligt Kvällsposten.

Nanne Bergstrands uttalande ledde till en ordväxling med Dif-tänare Özcan Melkemichel.

Annons

- På fasta situationer blir det en del tröjdragningar och det gäller nog i båda straffområdena, säger Melkemichel enligt Kvällsposten, varpå Bergstrand svarade:

- Det blir mer tröjdragningar hos de lagen som spelar markering jämfört med de som spelar zon. Där är ni starka och får domarna med er, annars har jag sett fel matcher.

Publicerad 2018-07-15 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto