Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

VM-tränaren kopplas ihop med Östersund på nytt

Sillybloggen

Expressen rapporterade i juni att Graeme Jones, som under VM varit assisterande tränare till Roberto Martinez i Belgien, var en kandidat till att ta över efter den tillfällige huvudtränaren Ian Burchnall. Då dementerade dock ordföranden Daniel Kindberg att så var fallet.

Nu skriver Alan Nixon på Twitter, reporter på tabloiden The Sun, att Jones kommer att lämna sin post som assisterande till Martinez – för att i stället söka sig till ett uppdrag som huvudtränare. Nixon skriver att “det är möjligt att det blir West Bromwich och det är möjligt att det blir Östersund”.

Daniel Kindberg säger till Östersundsposten efter matchen mot Malmö att  det inte är uteslutet att Burchnall fortsätter som huvudansvarig, men att man samtidigt jobbar med tre olika spår.

– Jag skulle vilja att linjerna är klara efter våra två hemmamatcher. Då skulle jag vilja att vi har en ökad tydlighet, säger han till Östersunds-Posten.

Annons

Fotbollskanalen har sökt Daniel Kindberg, angående uppgifterna om Jones, men utan framgång.

Publicerad 2018-07-15 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto