Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Lundh om Kroatiens finalskräll: "Otroligt imponerande"

Fotbolls-VM 2022

Kroatien är i sin första VM-final någonsin.
Mäkta imponerande, menar Olof Lundh.
- Det är inte bara det att det är en liten nation, det är en nation vars fotbollsförbund är kaos, säger han.

Foto: Bildbyrån

Mario Mandzukic sköt Kroatien till VM-final efter ett förlängningsdrama mot England. Landet har bara drygt fyra miljoner invånare, och har nu nått sin första final någonsin i mästerskapet.

- Det är oerhört stort. Det är inte bara det att det är en liten nation, det är en nation vars fotbollsförbund är kaos, säger Olof Lundh om Kroatiens avancemang.

- När andra, som belgiska förbundet, lägger fram fina strategier och man jobbar med talanger så är Kroatien precis tvärtom. Det är ingen långsiktighet, det är mest kaos. Men ändå så får de fram de här talangerna. Det är otroligt imponerande att de tar sig till den här VM-finalen.

Annons

Englands dröm om första VM-finalen sedan 1966 dog därmed. Olof Lundh tror att det engelska landslaget dock ändå kommer att få ett fint mottagande för sitt mästerskap.

- Jag tror att man ändå köper det. Jag tror att det är lite samma reaktion som i Sverige. Jag tror att man ändå ser vad England har gjort, säger Lundh.

- Jag tror att alla kommer att tycka att det är en bra insats ändå.

Publicerad 2018-07-11 kl 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto