Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blåvitt-stjärna bekräftar intresse: "Finns tre klubbar"

Sillybloggen

IFK Göteborg-mittfältaren Mix Diskeruds framtid i Blåvitt och allsvenskan är osäker. Sportchefen Mats Gren meddelade nyligen att han fortfarande inte kan gå ut med hur långt låneavtalet är med Manchester City för mittfältaren, samtidigt som han nyligen berättade för Fotbollskanalen att mittfältarens öde inte ligger i Blåvitts händer, då Diskerud kopplades ihop med en flytt till Ulsan Hyundai och Sydkorea.

– Ja, innan det är något uppgjort och påskrivet, så kommer han att vara hos oss. Vi har ett datum, som vi har utifrån en uppgörelse med City och Mix, men efter det, så är självklart allt osäkert, sa Gren till Fotbollskanalen då.

Nu bekräftar Diskerud att det finns intresse för honom.

– Det är tre klubbar som är intresserade av mig – plus IFK. Det blir ett låneavtal oavsett, säger mittfältaren till GP.

– Nej, det blir ett låneavtal, tror jag. Det är Manchester City och Umbro som bestämmer nästa stopp för mig, fortsätter han med svar på en fråga om han kan bli såld.

Diskerud spelade i dag från start i Blåvitts 3-1-förlust mot Kalmar och drog dessutom på sig ett gult kort, vilket innebär att han är avstängd i nästa omgång mot Örebro.

Annons
Publicerad 2018-07-08 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto