Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

ÖFK om Semas flytt: "Tror inte han är kvar när fönstret stänger"

Allsvenskan

Ken Sema ser ut att lämna Östersund för Premier League-klubben Watford, som Expressen var först med att skriva om.
- Jag tror inte att han är kvar när fönstret stänger, säger ÖFK:s klubbdirektör Lars Landin till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Som Expressen var först att berätta om ser Östersunds storstjärna Ken Sema ut att lämna klubben för Premier League och Watford.

Som tidigare rapporterats ska klubbarna vara överens om en övergångssumma, men innan han kan presenteras officiellt väntas han nu flyga till England för den traditionsenliga läkarundersökningen.

Östersund vill inte uttala sig om enskilda klubbar i fallet.

- Vad det verkar ser det inte ut som att Ken Sema är kvar i klubben när fönstret stänger, säger ÖFK:s klubbdirektör Lars Landin till Fotbollskanalen.

- Men bollen är rund - allt kan hända.

Semas agent Patrick Mörk säger att han inte kan uttala sig förrän saker och ting blir officiellt, men ger en fingervisning på vad som komma skall.

Annons

- Det har varit en lång process att hitta vad som är bäst för Ken (Sema), och som alltid kan jag inte uttala mig innan det är klart, men vad det verkar kommer han att bli nöjd, säger Mörk till Fotbollskanalen.

Sema, 24, sitter på ett utgående kontrakt med ÖFK och årets sommarfönster är klubbens sista chans att få betalt för spelaren - om han inte gör en helomvändning och skriver på ett nytt kontrakt, det vill säga.

Han kom till Östersund från Ljungskile i januari 2016. I sin debutsäsong stod han för fyra mål och två målgivande passningar - och under fjolåret blev det 14 poäng på 24 matcher i allsvenskan.

24-årige Sema var start bidragande till ÖFK:s succéartade Europa League-äventyr då man gick vidare från gruppspelet och sånär slog ut Premier League-jätten Arsenal. Sema nätade på Emirates Stadium i 2-1-vinsten - totalt 4-2 till Arsenal - mot Arsène Wengers manskap.

Annons
Publicerad 2018-07-04 kl 11:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto