Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Häcken slog Dalkurd, kryss för TFF och förlust för KFF

Allsvenskan

Flera allsvenska lag träningsspelade under lördagen, inför seriens omstart.

Foto: Bildbyrån

Bland annat vann BK Häcken mot seriekonkurrenten Dalkurd med 2-0, efter mål av Alexander Faltsetas och Alhassan Kamara. Faltsetas nickade in en frispark och Kamara nickade in en hörna.

- Vi var heta på de fasta situationerna i dag. Vi har fokuserat en del på det under uppehållet och det var skönt att det gav resultat, säger Faltsetas till Häckens hemsida.

- Det var en bra match för att vara träningsmatch och många spelare gör det jättebra i dag. Killarna som kommer in visar att de vill vara med. Framför allt tycker jag att vi var bra defensivt. De är skickliga med boll och i passningsspelet och vi låg kompakt och var ödmjuka. Sedan skapar vi mycket framåt i andra när de var tvungna att gå för det.

Annons

Trelleborg spelade mot danska Lyngby, vilket slutade i en 1-1-match efter TFF-mål av Furkan Motori.

- En ganska rörig match faktiskt. Vi börjar med att göra en riktigt dålig avspark. Vi sätter inte första anfallsspelet och inte första försvarsspelet, säger Trelleborgs tränare Patrick Winqvist till klubbens hemsida.

- Sen hittar vi en period där vi är ganska bra i första halvlek tycker jag, där vi gör vad vi ska - vi hittar former och formationer, hittar en lagformation i anfallsspelet som är ganska bra under en period. Vi klarar av att sätta ett försvarsspel där ganska bra. Sen gör vi ett fint mål, Felix till Furkan - det är bra.

Vidare förlorade Kalmar FF med 2-0 mot danska Odense. Trots det var KFF:s keeper Lucas Hägg-Johansson "matchens lirare", enligt klubbens hemsida.

Djurgården kryssade mot danska Århus, medan IFK Göteborg slog division 2-laget Boden.

Annons
Publicerad 2018-06-30 kl 23:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto