Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Karlsson sänkte Helsingör sent - gav Elfsborg seger i genrepet

Allsvenskan

Elfsborg slog Helsingör med 2-1 i genrepet inför omstarten.
Jesper Karlsson klev fram sent och sänkte det danska laget. 

Foto: Bildbyrån.

Elfsborg träningsspelade i dag mot danska Helsingör på Helsingör Stadion inför den allsvenska omstarten nästa vecka, där Boråslaget ställs mot Örebro på bortaplan. Det blev ett positivt genrep för Jimmy Thelins manskap. 

Det var däremot först efter en händelsefattig första halvlek, där Helsingör hade ett stolpskott och Simon Lundevall hotade med en farlig frispark, som det lossnade för bortalaget.

Per Frick, som hoppade in i halvtid, gav i den 46:e minuten laget ledningen, men fick inte fira särskilt länge, då danskarna kvitterade i den 68:e minuten till 1-1. Därefter dröjde det fram till att matchen avgjordes i den 88:e minuten. 

Annons

Jesper Karlsson, som i likhet med Frick hoppade in i andra halvlek, höll sig framme och sänkte Helsingör till 2-1-seger för Elfsborg. 

Elfsborgs startelva: Kevin Stuhr Ellegaard - Daniel Gustavsson, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Rami Kaib - Robert Gojani - Issam Jebali, Stefan Ishizaki, Simon Olsson, Simon Lundevall - Viktor Prodell.

Publicerad 2018-06-29 kl 17:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto