Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Elm osäker inför omstarten: "Inte huvudmålet"

Allsvenskan

Rasmus Elm är osäker inför Kalmars omstart i allsvenskan.
Han missar lördagens genrep mot Odense i Danmark. 
- Det vi försöker göra är att inte stressa till ett specifikt datum, säger KFF:s assisterande tränare Henrik Rydström till 24Kalmar.se

Foto: Bildbyrån

Sedan Rasmus Elm vände tillbaka till Sverige och Kalmar FF har han haft svårt att spela kontinuerligt med skadeskavanker som avlöst varandra. I årets allsvenska spelade 30-åringen de två första matcherna för KFF, men har sedan dess inte spelat en minut.

Elm tränade i veckan med med övriga i laget, men deltog inte i alla moment under träningspassen. Nu bekräftar Kalmars assisterande tränare Henrik Rydström att Elm missar lördagens träningsmatch mot Odense i Danmark, men att han även är osäker till spel i den allsvenska omstarten den 8 juli mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi. 

- Vi måste respektera den långa frånvaron som han har haft. Tittar man på vad det är som gör att man åker på skador är det att avsaknaden av träningskontinuerligitet. Man tänker att man ska ta igen det man har missat men det gör att man i stället går på för hårt för snabbt, säger Rydström till 24Kalmar.se.

Annons

Det vi försöker göra är att inte stressa till ett specifikt datum utan låta det ta sin tid. Jag kan inte svara "ja" eller "nej", men det (mötet med Blåvitt) är inte huvudmålet, fortsätter tränaren.

Utöver Elm, så missar även Måns Söderqvist och Adam Hellberg mötet med Odense på grund av sjukdom, medan Gbenga Arokoyo inte kommer till spel på grund av skada. 

Publicerad 2018-06-29 kl 16:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto