Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Här anledningen till Trippiers märkliga firande (?)

Premier League

Harry Kane gav i går England segern i VM-premiären.
Då firade Kieran Trippier ensam för att undvika baklängesmål. 

Foto: C More.

Se Trippiers firande i spelaren ovan.

Englands lagkapten och store stjärna Harry Kane klev i går fram när han behövdes som mest i landslagets premiär mot Tunisien i VM i Ryssland. Han gav i första halvlek landslaget ledningen på retur och gav på övertid England segern till 2-1.

Engelske högerbacken Kieran Trippier var dock inte med och firade med övriga spelare i laget utanför sidlinjen vid motsatt hörnflagga från hans position på planen. Han tog i stället en märklig sväng och sprang tillbaka mot mittplan, där han ställde sig. 

Brittisk media spekulerar i att en anledning till det kan vara att han inte ville ge Tunisien en möjlighet att sätta igång spelet igen, då Fifas regler säger att laget som släpper in ett mål får sätta igång spelet igen om det laget som gör mål inte har någon spelaren på offensiv planhalva efter målet. De engelska spelarna befann sig nämligen inte på offensiv planhalva, då de firade målet med Kane utanför ena långsidan. 

Annons

Se Trippiers firande i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-06-19 kl 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto