Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Berg efter missarna: "Får försöka släppa det"

Sverige (herr)

NIZJNIJ NOVGOROD. Marcus Berg hade flera bra målchanser.
Men lämnade planen mållös.
- Jag har varit med förut och jag får försöka släppa det, säger han.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från VM-premiären i spelaren ovan. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg, SVT.

Sydkorea började matchen bäst men efter ungefär tio minuter kom Sverige in i det och tog över. Marcus Berg hade tre fina lägen i den första halvleken, men fick inte till det. Vid den första chansen blev han helt fri nära mål men sköt på målvakten.

- Ja det är där som Ola (Toivonen) spelar in. Där känner jag ju själv såklart att den ska sitta. Samtidigt chansar målvakten och slänger sig och jag tror att han får den på sitt ena knä och sedan på armen. Det är så det är. Jag har varit med förut och jag får försöka släppa det. Det är klart att jag vill göra mål, men det är så det är ibland, säger Berg till Fotbollskanalen.

Annons

- Men det viktigaste är att vi vinner. Jag tycker att hela laget gör en bra match. Sydkorea stod kompakt, mer än förväntat kanske.

Blev du förvånad över starten då Sydkorea tryckte på?
- Det var en tuff start. Sydkorea var pigga och det var väl ganska förväntat. Tycker att vi efter första tio-femton äger matchen fram till slutet då Sydkorea pressar på lite. Men annars gör vi en jättebra match.

Marcus Berg lämnade planen mållös vilket betyder att han nu spelat åtta landskamper utan att göra mål. Senaste fullträffen kom i 8-0-segern mot Luxemburg i oktober då han satte fyra bollar i nätet.

Sverige vann mot Sydkorea med 1-0.

Publicerad 2018-06-19 kl 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto