Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HBK-backens kritik mot fansen: "Vad mer kräver ni?"

Superettan

Halmstads BK slog i går AFC Eskilstuna i superettan.
Då kritiserade Jesper Westerberg klubbens fans efteråt. 
"Vad är det mer ni kräver Halmstad?", skriver han på Twitter. 

Foto: BIldbyrån.

Se höjdpunkterna från HBK:s seger mot AFC i spelaren ovan.

Halmstads BK besegrade under söndagskvällen AFC Eskilstuna med 2-1 på hemmaplan och lyfte därmed till andraplats i superettan. Efter en tuff start på säsongen med förluster mot Norrby och Örgryte, så var det klubbens tionde raka match utan förlust.

Efteråt uttryckte lagets högerback Jesper Westerberg sin besvikelse på Twitter över att endast 1 907 åskådare var på plats för att se matchen och att lagets hemmasnitt i år endast är 3 036 åskådare per match på Örjans vall. 

"All heder till publiken som faktiskt kommer till Örjans vall, men det sägs att Halmstad är en medgångsstad! 10 matcher utan förlust, spelet växer, vi satsar på egna produkter och vi krigar till sista sekund. Vad är det mer ni kräver Halmstad?", skriver han på Twitter. 

Annons

Halmstads BK hade i fjol ett hemmasnitt på 4 479 åskådare per hemmamatch i allsvenskan och under 2016 ett hemmasnitt på 3 289 åskådare per match i superettan.

Publicerad 2018-06-18 kl 13:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto