Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Jordbävning" i Mexiko vid målet mot Tyskland

Fotbolls-VM 2022

Mexiko skrällde mot Tyskland i VM-premiären.
När Hirving Lozano satte 1-0-målet gav det utslag på Richter-skalan, skriver ett mexikanskt seismologiskt institut på Twitter.

Foto: Bildbyrån

Se Mexikos 1-0-mål i spelaren ovan.

Det var fullt av mexikanska fans på Luzjniki-stadion i Moskva när Mexiko mötte Tyskland i VM-premiären. Arenan exploderade när Hirving Lozano satte 1-0 i den första halvleken. Festen pågick även hemma i Mexico City.

Enligt ett mexikanskt seismologiskt institut så gav målfirandet i staden såna vibrationer att det gav utslag på Richter-skalan, skriver de på Twitter. Institutet konstaterar att det "kanske var på grund av massivt hoppande".

Även ett chilenskt seismologiskt institut skriver på Twitter att de fick utslag på sin mätare, och konstaterar att det var fansens jubel som mätaren reagerade på.

Annons

Tidigare har institutet registrerat aktivitet i samband med Perus match mot Danmark, då Christian Cueva missade en straff i slutet på den första halvleken.

"Uppenbarligen måste vi koppla ur några sensorer för att undvika att det ska hända under VM", skriver de.

Publicerad 2018-06-17 kl 23:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto