Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Janne Anderssons hårda svar: "Zlatan har inte på något sätt med vårt landslag att göra"

Sverige (herr)

NIZJNIJ NOVGOROD. Dagen innan VM-matchen mot Sydkorea - och Janne Andersson fick en fråga om Zlatan Ibrahimovic.
Då satte han ner foten.
- Han har inte på något sätt med vårt landslag att göra och kommer inte att ha det nu heller,  sa Andersson.

Foto: Bildbyrån.

I spelaren ses Janne Andersson kommentera Zlatan Ibrahimovic.

Sverige är på plats i Nizjnij Novgorod där måndagens match mot Sydkorea spelas. På söndagen hade laget en träning på matcharenan som bara var öppen i 15 minuter innan man bommade igen. Därefter var det presskonferens med Janne Andersson och Andreas Granqvist.

Att landslaget har tröttnat på alla frågor om Zlatan Ibrahimovic är ingen hemlighet, så när Janne Andersson på presskonferensen fick en fråga om Zlatan av en rysk reporter så var det inget som han direkt jublade över. Förbundskaptenen satte helt enkelt ner foten.

- Jag blev förbundskapten för ganska exakt två år sedan och då valde Zlatan Ibrahimovic och ett antal andra spelare att kliva av landslagståget. Det har jag respekterat sedan dess och då var det slutpunkten på hans fantastiska karriär i landslaget. Sedan dess har han inte på något sätt med vårt landslag att göra och kommer inte att ha det nu heller, sa Andersson.

Annons

- Sedan om han känner någon kompis i laget och de träffas någonstans har jag ingen aning om. Men det finns ingen koppling mellan oss och honom eller någon av de andra spelarna som har slutat. Nu är nu och nu håller vi på med det här gänget. 

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland men sa själv att han inte har tänkt att se när Sverige spelar, och dessutom hävdade han att det är han som är boss och bestämmer vem som coachar Sverige. Det landade inte jättebra i den svenska truppen och landslagschefen Lasse Richt sa att det tar massa energi när Zlatan uttalar sig gång på gång.

Publicerad 2018-06-17 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto