Populära spelare

Populära ligor

TV: Halmstad slog HIF i toppmötet - Oremo avgjorde i 94:e minuten

Superettan

Halmstad såg ut att tappa sin ledning till kryss mot Helsingborg efter en målvaktstavla - men Johan Oremo såg sent till att hallänningarna fick med sig alla tre poäng från toppmötet.
- Det var otroligt skönt att sätta dit den, säger Oremo till C More.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

IK Sirius - Halmstads BK
IK Sirius
Halmstads BK
STREAMA PÅ MÅNDAG

Mötet mellan Halmstad och Helsingborg skulle ha spelats redan som premiär i superettan, men snöovädret som då hade södra Sverige i sitt grepp gjorde Örjans Vall ospelbar.

I stället spelades matchen i kväll i Halmstad. Matchen var länge mållös, men i den 51:a minuten fick Gabriel Gudmundsson till ett fint skott och satte 1-0 till Halmstad.

HIF skulle dock kvittera i matchen. I den 65:e minuten lade Darijan Bojanic en frispark mot mål som HBK-målvakten Malkolm Nilsson bara skulle plocka - men han snubblade sedan in i eget mål med bollen i händerna.

Matchen såg ut att gå mot 1-1, men i den 94:e minuten knoppade Johan Oremo in 2-1 med huvudet och HBK tog till slut segern. Målet var Oremos första i årets superetta.

Annons

- Jag var på rätt plats och lyckades sätta dit den. Det var oerhört skönt, säger Oremo till C More efter matchen.

Resultatet gör att Halmstad går upp på samma poäng som fjärdeplacerade Örgryte i superettan, men med sämre målskillnad. HIF ligger kvar på tredje plats.

Se 2-1-målet i spelaren ovan.

Startelvor:

Halmstad: Nilsson - Westerberg, Larsson, Berntsson, Boakye - Mathisen, Gunnlaugsson, Silfwer - Gudmundsson, Kinoshita, Svedberg.

Helsingborg: Hansson - Randrup, Liverstam, Johansson, Eriksson - Abubakari, Landgren - Timossi, Bojanic, Svensson - Bjarnason.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.