Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Uppgifter: MFF har accepterat bud på mittback

Allsvenskan

Franz Brorsson var i vintras nära en flytt till Rostov.
Nu har MFF accepterat ett bud på mittbacken, enligt Kvp
- När det gäller spelaraffärer svarar jag alltid "inga kommentarer", säger MFF:s vd Niclas Carlnén till Kvällsposten. 

Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s svenske mittback Franz Brorsson kopplades i februari ihop med en flytt från allsvenskan. Fotbollskanalen kunde avslöja att MFF mottog ett bud från en rysk klubb, medan Expressen rapporterade vidare att budet kom från Rostov. Brorsson öppnade då själv för att flytta på sig om det skulle bli aktuellt, men stannade i Malmö. 

Enligt uppgifter till Kvällsposten har nu MFF accepterat ett bud på mittbacken, vilket Fotbollskanalen också har uppgifter om, men även uppgifter om att flera klubbar lagt bud på försvararen för en övergång.

Enligt tidningen ska det även den här gången handla om Rostov, som i vintras backade för MFF:s prislapp på 18 miljoner kronor. Nu ska dock den ryska klubben ha mött MFF:s prislapp, medan Brorosson inte kommit lika långt i förhandlingarna, då han ska ha sett ett bud, men inte ett färdigt kontrakt för honom. 

Annons

- När det gäller spelaraffärer svarar jag alltid "inga kommentarer", säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén till Kvällsposten.

Brorsson sitter på ett kontrakt med MFF över 2020. 

Publicerad 2018-06-12 kl 17:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto