Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Efter sex matcher - stjärnan lämnar Sirius

Allsvenskan

Omar Eddahri lämnar Sirius.
Det meddelar Sirius på klubbens hemsida. 
- Vi tackar Omar Eddahri för hans tid i Sirius, säger tränaren Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Den tidigare AFC Eskilstuna-anfallaren Omar Eddahri anslöt inför den här säsongen till Sirius för spel med klubben i allsvenskan. Efter spel i sex matcher under våren, så meddelar nu Sirius på klubbens hemsida att Eddahris avtal bryts efter en ömsesidig överenskommelse. 

- Vi tackar Omar Eddahri för hans tid i Sirius och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Eddahri skriver i ett sms till Fotbollskanalen att han inte vill uttala sig just nu och hänvisar i stället till ett meddelande på sitt Twitter-konto. 

"Jag vill tacka IK Sirius för min tid, speciellt fansen som varit grymma och spelarna som fått mig att känna mig välkommen sen dag ett. Ser fram emot nya utmaningar", skriver anfallaren på Twitter. 

Annons

Eddahri skrev i början av mars på ett kontrakt med Sirius över den här säsongen. Klubben var öppen med att anfallaren egentligen ville hitta en klubb utomlands, men att parterna möttes med anledning av att han inte hittade något som passade honom och valde därför att stanna i allsvenskan och Sverige.

Eddahri hade däremot under stora delar av vårsäsongen problem med en hälskada, vilken i ett par matcher höll honom borta från spel. Sirius föll senast med 5-1 mot Djurgården på Studenternas och är placerat sist i allsvenskan.

Fotbollskanalen har sökt Sirius huvudtränare Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, men även Omar Eddahri utan framgång. 

Publicerad 2018-05-30 kl 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto