Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Hallenius hopfull om skadan: "Uppehållet kom lägligt"

Allsvenskan

Linus Hallenius klev av skadad mot IFK Göteborg.
I dag har han magnetröntgats i Stockholm.
- Jag hoppas att jag inte ska bli borta allför länge. Uppehållet kom lägligt, säger anfallaren till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Se situationen där Hallenius tvingades bryta mot Blåvitt i spelaren.

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Det var i helgens möte med IFK Göteborg som Gif Sundsvalls lagkapten Linus Hallenius tvingades bryta matchen och tog sig mot baksida lår.

- Jag gjorde magnetröntgen i dag i Stockholm, och får förhoppningsvis svar på den i morgon. Jag hoppas att det inte ska vara någon större grej, men tror att det är en liten bristning i muskeln i baksida lår som sitter lite på utsidan, inte den stora muskeln. Det högg till, jag har haft en liknande grej tidigare så jag kände igen känslan. Men jag hoppas att jag inte ska bli borta allför länge. Uppehållet kom lägligt, säger Hallenius till Fotbollskanalen.

- Jag kände inte att jag slet av hela muskeln, då hade jag knappast kunnat gå av själv. Men jag känner att det var något som gick sönder lite grann, sedan får vi se hur mycket det är. Jag hoppas att jag är spelklar tills allsvenskan startar om. Sedan får vi se hur lång tid innan dess man kan vara igång, men jag hoppas ju så klart så snart som möjligt. Jag räknar med några veckors rehab i alla fall.

Annons

På den allsvenska upptaktsträffen tippades Gif Sundsvall sist, men parkerar vid VM-uppehållet efter tio spelade matcher nu på nionde plats i tabellen.

- Vi är relativt nöjda. Det var skönt att få med sig en skön känsla in i uppehållet när vi vann mot Blåvitt, innan dess hade vi två raka torsk. Det var skönt att få med sig en hyfsad känsla, men jag tycker att det finns mer att ta av och tror att vi kommer göra en ännu starkare säsong efter sommaren, säger Hallenius.

Nästa match efter uppehållet spelar man mot jumbon Sirius den 3 juli.

Publicerad 2018-05-29 kl 18:39

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto