Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Tankovics utspel mot KFF-anfallaren: "Då är han hjärndöd"

Allsvenskan

Hiago fick straff när han gick omkull enkelt mot Hammarby, solklart menar KFF-anfallaren.
Något som Muamer Tankovic reagerar starkt på.
- Då är han hjärndöd. Säger han det så är han hjärndöd, säger Bajen-mittfältaren enligt Expressen.

Foto: Bildbyrån

Se situationen i spelaren ovan.

Hammarby spelade 1-1 borta mot Kalmar under söndagseftermiddagen. Hemmalaget tog ledningen på en straff i den andra halvleken. KFF-anfallaren Hiago gick omkull i duell med David Fällman. Ilskan var stor i Hammarby-lägret som tyckte att brassen filmade - vilket C Mores Anders Andersson också tyckte.

- Jag tycker inte att det är straff. Det där är en filmning, sa experten.

För Expressen beskriver Hiago straffen som "solklar". Muamer Tankovic, som varnades för protester mot straffen, reagerar starkt på uttalandet.

- Då är han hjärndöd. Säger han det så är han hjärndöd. Klart han ska säga att det är straff, annars ser han dum ut. Men han kommer se dum ut nu ändå, säger Tankovic till Expressen.

Annons

Hammarby-mittfältaren tyckte att domaren visade dålig känsla i situationen.

- Alltså, om ett helt lag kommer och protesterar och diskuterar. Då måste man ha lite självkänsla och tänka: “Är det verkligen straff?” Han kan inte bara blåsa straff, han måste vänta och ta beslut. Vi säger: “Snälla, kan du inte prata med linjemannen” . Det är inte straff, kolla videon. Jag blir så upprörd, för vi åker på så billiga grejer. Precis som mot AIK. Det känns som att alla vill riva ner en när man är i toppen. Alla vill att det ska gå dåligt för en. Det är onormalt alltså. Man mår inte bra.

- Klart vi blir blåsta på tre poäng. Skämtar du? Det är precis som mot AIK. Domarna tar fel beslut. Jag skyller inte på domarna - men snälla, ha lite självkänsla.

Publicerad 2018-05-27 kl 18:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto