Populära ligor

TV: Nilsson straffräddare för Halmstad mot Landskrona

Superettan

Malkolm Nilsson räddade en poäng för Halmstad.
I bortamötet med Landskrona chansade han rätt och tog Sadat Karims straffspark i slutet av första halvlek.

Se Nilssons straffräddning i spelaren ovan.

IK Sirius - Halmstads BK
IK Sirius
Halmstads BK
STREAMA PÅ MÅNDAG

I Landskrona senaste hemmamatch spelade laget oavgjort i derbyt mot Helsingborg. När Halmstad kom på besök under onsdagskvällen blev det återigen delad pott för Skånelaget som är placerade strax ovanför nedflyttningsstrecket.

Halmstad vann sin senaste match men lyckades inte följa upp segern borta mot Värnamo. Och laget kan tacka sin målvakt Malkolm Nilsson för att de fick med sig en poäng hem till Halland. I slutet av första halvlek fick hemmalaget straff. Anfallaren Sadat Karim stegade fram men lyckades inte förvalta läget från elva meter. Bortamålvakt Nilsson gick till vänster men släpade kvar sina ben och lyckades rädda straffen som Karim försökte placera mitt i mål.

Annons

I andra halvlek skapades inte speciellt mycket chanser och matchen slutade alltså mållöst 0-0.

I nästa omgång tar Halmstad emot Öster hemma på Örjans Vall och Landskrona reser till Gästrikland för att möta Gefle.

Publicerad 2018-05-23 kl 23:28

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.