– Liverpool har ringt

Bild till nyheten – Liverpool har ringt
Agenten till Napolis eftertraktade mittfältare Jorginho har snackat med media.

Mycket talar för att Jorginho kommer att hamna i Premier League nästa säsong och vi vet sedan tidigare att Liverpool har visat starkt intresse för den defensive mittfältaren, som är född i Brasilien men som konverterat till italiensk landslagsman.

26-åringens agent Joa Santos gör dock sitt bästa för att skapa förvirring kring sin klients slutliga destination.

– Jorginho är fortfarande under kontrakt, men om Napoli kommer fram till ett avtal med City så drar han till Manchester, sa Santos tilL Calcio Napoli 24.

– Att sluta avtal med engelsmännen blir inga problem, på grund av klubbens betydelse, men jag antar att Napoli har sista ordet då spelaren har två år kvar på kontraktet, fortsätter agenten.

Några timmar efter uttalandet återvände agenten med ett nytt uttalande i medierna, denna gång lite mindre flirtande med Man City:

– Jag är i Brasilien. Ingen har ringt mig från Napoli, men de har ringt från engelska lag. Liverpool, Manchester City, men också Arsenal och Chelsea. Om det blir öppna förhandlingar? Det hänger på Napoli och deras sportdirektör Giuntoli. Men det är inte svårt att komma till avtal med denna typ av klubbar.

Jorginho har spelat 38 matcher för Napoli och noterat sig för fyra mål och fyra assist. Mittfältaren har varit en av lagets klart främsta spelare i Serie A.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer