Uppgifter: Lindelöf på väg till nykomlingen

Uppdaterad 2018-05-23 | Publicerad 2018-05-12

Victor Nilsson Lindelöf kan vara på väg bort från Manchester United.

Nykomlingen Wolverhampton ska vara intresserade av att låna in mittbacken.

Detta skriver brittiska tidningen Daily Mirror.

José Mourinho fick öppna plånboken när han värvade in Victor Nilsson Lindelöf från Benfica. Övergången kostade Manchester United 31 miljoner pund men Lindelöf har inte lyckats ta en ordinarie startplats i United. Totalt har han spelat 17 matcher i ligan i ett United som roterat friskt bland mittbackarna.

Nu uppges Lindelöf vara på väg bort - efter bara en säsong i klubben.

Den brittiska tidningen Daily Mirror kommer nu med uppgifter om att nykomlingen Wolverhampton är intresserade av att låna in svensken till nästa säsong.

Behöver regelbunden speltid

Anledningen till att Mourinho vill låna ut Lindelöf är att han behöver mer regelbunden speltid. Något som portugisen inte kan garantera Lindelöf inför nästa säsong.

Daily Mirror skriver också att något som ytterligare talar för att lånet är relationen mellan José Mourinho och agenten Jorge Mendes som har ett stort inflytande i Wolves.

Wolves tränare Nuno Espirito Santo förde laget tillbaka till Premier League i storartad stil. Man vann ligan på 99 inspelade poäng, nio poäng före Cardiff på andra plats. Senast klubben spelade i Premier League var säsongen 2011–2012 då man slutade sist på 25 inspelade poäng.