TV: Westerberg med drömträff när HBK bortaslog Gefle

Jesper Westerberg slog till med ett drömmål mot Gefle.
Då vann Halmstads BK med 3-1 på Gavlevallen.
- Det kan bli årets mål, säger C Mores kommentator Björn Hansén.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Halmstads BK tog tidigt i första halvlek ledningen med 1-0 mot Gefle efter mål av Kosuke Kinoshita och fortsatte därefter att gå framåt på Gavlevallen. I den 24:e minuten kom försvararen Jesper Westerberg till avslut långt utifrån med en drömträff, som seglade upp i det bortre krysset till 2-0.

- Vilket mål han gör, vilken kanon han får till. Det är ett drömmål av Jesper Westerberg. Det kanske kan bli årets mål eller någonting i superettan den här säsongen. Det var häftigt att se, säger C Mores kommentator Björn Hansén i sändningen.

Halmstads BK fortsatte därefter lika starkt i andra halvlek och utökade i den 60:e minuten ledningen i matchen. Höskuldur Gunnlaugsson ordnade 3-0 och därefter var Dida Rashidi nära ytterligare ett mål, men lobbade i ribban.

Annons

Gefle reducerade i slutet av matchen till 1-3, men kom inte närmare än så. Halmstad bärgade därmed första segern sedan i premiären mot Degerfors på bortaplan.