Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Rieks hjärnsläpp - motade undan bollen med händerna i straffområdet: "Vafan är det här"

Allsvenskan

Sören Rieks sträckte händerna i vädret och motade bort bollen.
Då blev Brommapojkarna tilldelat straff mot MFF på Stadion.
- Inte mycket att säga, bara otur, säger han till Fotbollskanalen.

Se straffsituationen i spelaren ovan.

Malmö FF tog i slutet av första halvlek ledningen mot Brommapojkarna på Stadion. Det varade dock inte särskilt länge, då Brommapojkarna i den 63:e minuten blev tilldelat straff efter hörna. Markus Gustafsson slog in bollen framför mål, där MFF-spelarna Sören Rieks, Lasse Nielsen och Franz Brorsson sträckte upp händerna i vädret mot bollen, men bara Rieks träffade bollen och motade undan den med händerna.

- Jag har händerna lite ovanför huvudet och så träffar den armen. Det är inte mycket att säga, bara otur, säger Rieks till Fotbollskanalen.

- Jag tänkte "vafan är det här?". Jäkla typiskt. Men jag hade ändå en bra känsla att vi skulle göra 2-1 och 3-1. Vi hade bra flow och skapade chanser, fortsätter han.

Annons

BP-anfallaren Bajram Ajeti var därefter kylig från straffpunkten och kvitterade till 1-1.

Se den bissarra straffsituationen i spelaren ovan.

Publicerad 2018-04-23 kl 20:39